Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.04.2011 20:26 - Какво е в нашето съвремие
Автор: rosidi Категория: Тя и той   
Прочетен: 1193 Коментари: 4 Гласове:
17

Последна промяна: 11.04.2011 12:38

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

 Тези дни обещах на един мой приятел да му покажа какво имам в предвид, когато казвам, че днешните учители не са като тези от едно време (нищо, че те са същите от едното време), но като че ли и те се измениха според съвремието. Занимават се с интриги и това, май е  онази храна, която им дава това  внимание, което с времето им липсва или пък просто са интриганти по душа. Това ясно се личи и от блога на този мой приятел в който вместо да сътвори нещо или пък поне да даде някаква смислена идея, то огромен процент от  постингите в блога му е оплюване и одумване на други блогъри и съответно има едни и същи, които му подържат онова измамно внимание от което той явно има нужда. Искам само да му кажа една мисъл, която скоро бях прочела :
 "Образованието не е пълнене на кофи, а палене на искра" 
и така мили ми учителю  с това си мислене, каква искра запалваш и между другото не си преписвай кулинарни способности...за да се научиш е късно, а да го публикуваш си е рисковано, ако преди това не си готвил. А смешна рецепта, която да е шеговита е тази която ще приложа след поздрава ми към теб...Дааа, свършиха учителите с тази характеристика 




и ето веселата рецепта за летен кекс :
А ЕТО И КАК СЕ ПРИГОТВЯ ТОЗИ КЕКС:

Продукти 
- 4 весели очи
- 4 добре оформени крака
- 4 любящи ръце
- 2 стегнати купи мляко
- 2 ореха
- 1 смесителен съд с мъх по края
- 1 твърд банан

Начин на приготовление 
1. Поглеждате във веселите очи. 
2. Разтваряте добре оформените крака с любящите ръце. 
3. Стискате и масажирате купите с мляко много нежно. 
4. Нежно пъхате твърдия банан в смесителния съд и започвате да го движите навътре и навън, докато се получи хубава сметана. За най-добър резултат продължавайте да мачкате купите с мляко. 
5. С повишаване на температурата пъхнете банана дълбоко в смесителния съд и го покрийте с орехите. Оставете го да покисне (за предпочитане НЕ през цялата нощ). 
6. Кексът е готов, когато бананът омекне. Ако не омекне, повторете стъпки 3-5 или сменете смесителния съд. 

Забележки
1. Ако сте в непозната кухня, измийте съдовете внимателно преди и след употреба.
2. Не облизвайте смесителния съд след употреба




Гласувай:
17



Следващ постинг
Предишен постинг

1. hristo27 - :))))
11.04.2011 08:37
Интересно каква ли ще е рецептата за баница със сирене?
цитирай
2. rosidi - :)))
11.04.2011 09:50
а сега де, трябва да видим каква ще е :))))
цитирай
3. bachym - Тъжно
11.04.2011 10:38
и

Весело

:)
цитирай
4. benra - рецептата
11.04.2011 15:20
весела..
предхождащите я изводи-тъжна реалност!
Поздрави за текста!
"Образованието не е пълнене на кофи, а палене на искра" - ей това е истината!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: rosidi
Категория: Тя и той
Прочетен: 715568
Постинги: 264
Коментари: 2023
Гласове: 16778
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031