Прочетен: 1203 Коментари: 4 Гласове:
Последна промяна: 11.04.2011 12:38
Тези дни обещах на един мой приятел да му покажа какво имам в предвид, когато казвам, че днешните учители не са като тези от едно време (нищо, че те са същите от едното време), но като че ли и те се измениха според съвремието. Занимават се с интриги и това, май е онази храна, която им дава това внимание, което с времето им липсва или пък просто са интриганти по душа. Това ясно се личи и от блога на този мой приятел в който вместо да сътвори нещо или пък поне да даде някаква смислена идея, то огромен процент от постингите в блога му е оплюване и одумване на други блогъри и съответно има едни и същи, които му подържат онова измамно внимание от което той явно има нужда. Искам само да му кажа една мисъл, която скоро бях прочела :
"Образованието не е пълнене на кофи, а палене на искра"
и така мили ми учителю с това си мислене, каква искра запалваш и между другото не си преписвай кулинарни способности...за да се научиш е късно, а да го публикуваш си е рисковано, ако преди това не си готвил. А смешна рецепта, която да е шеговита е тази която ще приложа след поздрава ми към теб...Дааа, свършиха учителите с тази характеристика
и ето веселата рецепта за летен кекс :
А ЕТО И КАК СЕ ПРИГОТВЯ ТОЗИ КЕКС:
Продукти
- 4 весели очи
- 4 добре оформени крака
- 4 любящи ръце
- 2 стегнати купи мляко
- 2 ореха
- 1 смесителен съд с мъх по края
- 1 твърд банан
Начин на приготовление
1. Поглеждате във веселите очи.
2. Разтваряте добре оформените крака с любящите ръце.
3. Стискате и масажирате купите с мляко много нежно.
4. Нежно пъхате твърдия банан в смесителния съд и започвате да го движите навътре и навън, докато се получи хубава сметана. За най-добър резултат продължавайте да мачкате купите с мляко.
5. С повишаване на температурата пъхнете банана дълбоко в смесителния съд и го покрийте с орехите. Оставете го да покисне (за предпочитане НЕ през цялата нощ).
6. Кексът е готов, когато бананът омекне. Ако не омекне, повторете стъпки 3-5 или сменете смесителния съд.
Забележки
1. Ако сте в непозната кухня, измийте съдовете внимателно преди и след употреба.
2. Не облизвайте смесителния съд след употреба
11.04.2011 08:37
Весело
:)
предхождащите я изводи-тъжна реалност!
Поздрави за текста!
"Образованието не е пълнене на кофи, а палене на искра" - ей това е истината!
2. Пътят на Исус към Голгота
3. Нежна, но императрица
4. Изненадата наречена жена
5. Рефина - истинската!
6. Авангарди - енциклопедията
7. една от страхотните статии на колега
8. една готина колежка
9. наистина работи - безплатно е
10. много хубаво и интересно
11. умното си е умно
12. нещо за мен
13. още нещо за мен
14. хубав стих
15. почти съвършенно
16. Как се качва клип от vbox
17. изкуството да се рисува върху вода
18. прекрасно
19. любопита статия